Przepiśnik OLE! Marzec Wegańskie kotleciki z kalafiora z Pasteną pastą z suszonych... 02 '45 Marzec Bajgle z jajecznicą i boczkiem (przepis na 1 porcję) 01 '15 Luty Cukinie z kaszą jaglaną i oliwkami 04 '45 Luty Dorsz z boczkiem i czosnkiem włoskim OLE! 04 '30 Luty Tikka masala z kurczakiem i suszonymi pomidorami z żurawiną 04 '40 Luty Polędwiczka z pure ziemniaczano-serowym oraz marynowanymi pieczarkami 03 '45 Styczeń Stek z sosem maślanym i marynowaną cebulką 02 '20 Styczeń Wegańskie Burgery z panierowanym tofu 02 '40 więcej przepisów Znajdź przepis dla siebie! ilość porcji 1-3 porcje 4-6 porcji 7-9 porcji 10-12 porcji powyżej 12 porcji czas przygotowania do 15 minut 15-30 minut 30-45 minut 45-60 minut powyżej 60 minut użyty produkt OLE! Bruschetta pomidory + zioła Bruschetta pomidory + czosnek + oregano Pomidory suszone na słońcu bez zalewy OLE! Oliwki zielone bez zalewy z bazylią OLE! Oliwki zielone bez zalewy z chili OLE! Oliwki drylowane czarne Pastena – pasta z suszonych pomidorów z czosnkiem Pastena – pasta z suszonych pomidorów Suszone pomidory z pestkami dyni w oleju z ziołami Suszone pomidory z pieprzem marynowanym w oleju z ziołami Suszone pomidory w paskach w oleju z ziołami Suszone pomidory z żurawiną w oleju z ziołami Suszone pomidory z czarnymi oliwkami i kaparami w oleju z ziołami Suszone pomidory z kaparami w oleju z ziołami Suszone pomidory w oleju z ziołami Pieczarkowy farsz Pieczarki marynowane z marchewką i cebulą Pieczarki krojone w zalewie naturalnej Party Mix Oliwki drylowane zielone Oliwki krojone czarne Oliwki krojone zielone Kapary w oleju z ziołami Kapary w oleju Kapary w zalewie octowej Czosnek z ziołami w oleju Czosnek włoski w oleju Czosnek chilli w oleju Czosnek biały konserwowy Cebulka marynowana srebrna Cebulka marynowana złota Oliwki z pastą paprykową Pastena – pasta ze smażonych pieczarek Pastena – pasta z czarnych oliwek