Oliwki
drylowane zieloneOliwki zielone OLE! mają oryginalny, delikatny smak. Są niezbędnym dodatkiem do dań kuchni śródziemnomorskiej. Te zielone, soczyste przekąski warzywne to prawdziwy smak Andaluzji zamknięty w słoiczku. Oliwki pomimo dość intensywnego aromatu znakomicie komponują się z wieloma składnikami, dzięki czemu można z nich tworzyć pyszne przekąski zarówno na zimno, jak i na ciepło. Wystarczy otworzyć słoiczek Oliwek zielonych OLE!, a przepisy na pyszności same przychodzą do głowy.
Sugerowane zastosowanie
wołowina
jagnięcina
ryby
dla cateringu
dla restauracji
dla kucharzy
do wszystkiego
Skład
oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości – kwas cytrynowy, kwas mlekowy, przeciwutleniacz – kwas askorbinowy
Wartości odżywcze w 100g produktu
wartość energetyczna
597 kj/145 kcal
tłuszcz
15.0g
w tym kwasy tł. nasycone
2.0g
węglowodany
0.0g
w tym cukry
0.0g
białko
0.9g
sól
4.0g
Pojemności
240 ml