Pieczarki marynowane z marchewką i cebulą

Pieczarki marynowane z marchewką i cebulą

Pieczarki marynowane
z marchewką i cebulą

Pieczarki marynowane z marchewką i cebulą

Nazwa Pieczarkowy HIT nie jest przypadkowa, ponieważ przepisy na przekąski z użyciem naszego pieczarkowego przysmaku staną się na pewno hitem w twojej kuchni! Pieczarkowy HIT znany jest z łagodnego smaku i szerokiego spektrum zastosowań. Najwyższej jakości pieczarki dzięki aromatycznej zalewie z nutą gorczycy rozpieszczają nasze podniebienia. Ich wyjątkowy smak dopełni pełna słodyczy marchewka z łagodnymi kawałkami cebuli. Pieczarkowy HIT: pieczarki marynowane z marchewką i cebulą OLE! zachwyci zarówno osoby zaczynające swoją przygodę ze smakiem, jak i znawców kuchni.
 

Zastosowanie
 

Pieczarkowy HIT: pieczarki marynowane z marchewką i cebulą OLE! dostarczają mnóstwa inspiracji kulinarnych. Przygotujemy z nim w szybki i prosty sposób przekąski na imprezę i inne okazje. Pieczarki z marchewką i cebulką będą doskonałą bazą do sałatek i koreczków. Sprawdzą się także podczas wiosennego grillowania na przykład do szaszłyków lub jako dodatek do mięs i sosów. Z Pieczarkowym HIT’em przygotujemy smaczne przekąski
na zimno oraz
na ciepło. Pieczarki z marchewką i cebulą wybornie smakują również jako gotowe przekąski przełożone do miseczki lub prosto ze słoiczka.
Wypróbuj oryginalne przepisy na przekąski (przekąski
na ciepło, przekąski
na zimno) oraz przepisy na sałatki. Stwórz niezapomniane przystawki na imprezę z wykorzystaniem pieczarek OLE!
 


pojemność: 305ml, 800ml

tabela logistyczna »
Klub Konsumenta

Szybki przepis na pyszny obiad

Piersi z pieczarkami :-)


Filet oczyszczamy,myjemy suszymy nożem z czubkiem robimy nacięcia takie ala kieszonki solimy,pieprzymy i nakładamy pieczarki,dobrze zwijamy i zawijamy w folię aluminiową robimy takie cukierki i gotujemy ok 10 minut,wyjmujemy ,studzimy obtaczamy w rozmąconym jajku ,a później w sezamie smażymy :-)

Rumsztyk z oliwką i ziołami


Drobno posiekać Oliwki i Kapary OLE!, zioła i chili. Dodać oliwę z oliwek, sól, pieprz i sok z cytryny i dokładnie wymieszać. Usmażyć rumsztyki (2-3 minuty z każdej strony). Przed podaniem posolić i popieprzyć. Przełożyć porcję mięsa na talerz, położyć łyżeczkę pasty na wierzchu rumsztyka. Smacznego.