Pieczarki krojone w zalewie naturalnej

Pieczarki krojone w zalewie naturalnej

Pieczarki
krojone w zalewie naturalnej

Pieczarki krojone w zalewie naturalnej

Pieczarki niezmiennie świecą triumfy na polskich stołach. Charakteryzują się nie tylko wyjątkowym smakiem, ale także wysoką wartością odżywczą, dlatego tak chętnie się nimi zajadamy. Wychodząc naprzeciw kulinarnym upodobaniom konsumentów najwyższej jakości pieczarki w zalewie naturalnej przygotowaliśmy w wygodnej krojonej wersji. Idealnie pokrojone plasterki pieczarek o wyjątkowo łagodnym smaku będą doskonałą inspiracją kulinarną. Dzięki nim stworzymy smaczne przekąski na imprezę i nie tylko.
 

Zastosowanie

Pieczarki w zalewie naturalnej krojone OLE! są szybkie, łatwe i wygodne w użyciu. Sprawdzą się idealnie jako dodatek do sosów, na przykład do lubianego przez wszystkich sosu tatarskiego. Pieczarki doskonale komponują się także z mięsem. Możemy je dodać do gulaszu, gdzie wzbogacą jego smak i konsystencję lub wykorzystać jako farsz do kotletów mielonych. Pieczarki krojone urozmaicą także nasze przekąski
na zimno: kanapki, koreczki, tartinki oraz przekąski
na ciepło takie jak zapiekanki czy pasty. Kiedy liczy się oprócz kreatywności czas i wygoda to sięgnij po Pieczarki w zalewie naturalnej krojone OLE!
Wypróbuj oryginalne przepisy na przekąski (przekąski
na ciepło, przekąski
na zimno) oraz przepisy na sałatki. Stwórz niezapomniane przystawki na imprezę z wykorzystaniem pieczarek OLE!
 


pojemność: 800ml

tabela logistyczna »
Klub Konsumenta

Szybki przepis na pyszny obiad

Gulasz z pieczarkami Ole !


Mieso i cebule kroimy w kostkę - następnie w garnku dusimy. Następnie kroimy paprykę i po 30 min dodajemy do garnka. Następnie 15 min przed koncem duszenia dodajemy pokrojone pomidory bez skóry i paprykę w kostkę oraz pieczarki Ole. Gdy mięso jest już miekkie dodajemy fasolę, keczup i przyprawy.

Sałatka ze szparagami


Przygotowanie: Do salaterki dajemy Szparagi marki OLE!. Szparagi należy wcześniej odcedzić, popruszyć białym pieprzem i lekko skropić sokiem z cytryny. Do tego dodajemy Pieczarki w zalewie naturalnej OLE! Koperek i szynkę pokroić, oliwę połączyć z octem oraz z majonezem, przyprawić do smaku solą i pieprzem, utrzeć na jednolita masę. Następnie dodajemy do tego Oliwki drylowane zielone całe marki OLE! i Cebulkę marynowaną złotą OLE! - dla dodania wyrazistości smakowej. Składniki sałatki wymieszać, wyłożyć na talerz przyozdobiony sałatą i pomidorkami, polać sosem, posypać koperkiem i szczypiorkiem. Smacznego!!