Pieczarki całe w zalewie naturalnej

Pieczarki całe w zalewie naturalnej

Pieczarki
całe w zalewie naturalnej

Pieczarki całe w zalewie naturalnej

Pieczarki niezmiennie od lat goszczą na polskich stołach, to bardzo popularne przekąski warzywne. Charakteryzują się nie tylko wyjątkowym smakiem, ale także wysoką wartością odżywczą. Najwyższej jakości pieczarki postanowiliśmy zamknąć w słoiczkach w naturalnej zalewie o idealnych proporcjach. W ten sposób powstał prawdziwy grzybowy rarytas - Pieczarki w zalewie naturalnej całe OLE! Cieszą podniebienia szlachetnym i łagodnym smakiem, jędrną konsystencją i wyjątkową chrupkością. Nie może ich zabraknąć w naszej kuchni.

Zastosowanie

Pieczarki w zalewie naturalnej OLE! to smaczny dodatek do dań
na ciepło i zimno. Świetnie smakują w połączeniu z sałatami, dlatego nasze przepisy na sałatki powinny być wzbogacone o ten warzywny przysmak. Idealnie smakują jako dodatek do grzanek z serem i czosnkiem, w ten prosty sposób możemy przygotować pyszne przekąski
na ciepło. Przygotowując przystawki na imprezę lub grilla nie zapomnijmy o tym przysmaku. Grillowane szaszłyki warzywne z Pieczarkami OLE! zdobędą uznanie naszych gości.
Wypróbuj oryginalne przepisy na przekąski (przekąski
na ciepło, przekąski
na zimno) oraz przepisy na sałatki. Stwórz niezapomniane przystawki na imprezę z wykorzystaniem pieczarek OLE!
 


pojemność: 305ml

tabela logistyczna »
Klub Konsumenta

Szybki przepis na pyszny obiad

Pizza dla przyjaciół


Ciasto: Mleko lekko podgrzać. Na stolnicę wysypać mąkę, drożdże, cukier, sól, masło i olej- wszystko zagnieść. Podczas zagniatania stopniowo dodawać mleko. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce na pół godz. Farsz: Ciasto rozwałkować i wyłożyć na natłuszczoną formę do pizzy. Posmarować przecierem pomidorowym. Szynkę pokroić w paseczki, rozłożyć na pizzy. 15 olwek przekroić na pół, 3 papryczki i 1/2 słoiczka pieczarek pokroić w paski, również ułożyć na pizzy. Posypać startym serem, oprószyć ziołami. Piec ok. 20 min w temp. 200st.

Sałatka Pychotka z pieczarkami Ole!


Pieczarki pokroić na ćwiartki, ugotowane jajka, ser żółty i ogórki pokroić w kostkę, koperek drobno posiekać, dodać kukurydzę, groszek, majonez i pieprz do smaku. Wymieszać, udekorować całymi pieczarkami. Smacznego!