Pieczarki całe w zalewie naturalnej

Pieczarki całe w zalewie naturalnej

Pieczarki
całe w zalewie naturalnej

Pieczarki całe w zalewie naturalnej

Pieczarki niezmiennie od lat goszczą na polskich stołach, to bardzo popularne przekąski warzywne. Charakteryzują się nie tylko wyjątkowym smakiem, ale także wysoką wartością odżywczą. Najwyższej jakości pieczarki postanowiliśmy zamknąć w słoiczkach w naturalnej zalewie o idealnych proporcjach. W ten sposób powstał prawdziwy grzybowy rarytas - Pieczarki w zalewie naturalnej całe OLE! Cieszą podniebienia szlachetnym i łagodnym smakiem, jędrną konsystencją i wyjątkową chrupkością. Nie może ich zabraknąć w naszej kuchni.

Zastosowanie

Pieczarki w zalewie naturalnej OLE! to smaczny dodatek do dań
na ciepło i zimno. Świetnie smakują w połączeniu z sałatami, dlatego nasze przepisy na sałatki powinny być wzbogacone o ten warzywny przysmak. Idealnie smakują jako dodatek do grzanek z serem i czosnkiem, w ten prosty sposób możemy przygotować pyszne przekąski
na ciepło. Przygotowując przystawki na imprezę lub grilla nie zapomnijmy o tym przysmaku. Grillowane szaszłyki warzywne z Pieczarkami OLE! zdobędą uznanie naszych gości.
Wypróbuj oryginalne przepisy na przekąski (przekąski
na ciepło, przekąski
na zimno) oraz przepisy na sałatki. Stwórz niezapomniane przystawki na imprezę z wykorzystaniem pieczarek OLE!
 


pojemność: 305ml

tabela logistyczna »
Klub Konsumenta

Szybki przepis na pyszny obiad

Koreczki na Euro XXL


Bakłażana kładziemy na równym podłożu. Wzdłuż przez środek bakłażana wbijamy patyczki do szaszłyków. Pomidory myjemy, plaster sera kroimy na 5 kwadratowych kawałków. Papryczki odsączamy z zalewy. Umyty i osuszony liść sałaty również dzielimy na 5 części. Zabieramy się do tworzenia koreczków. Najpierw na każdy patyk nabijamy pomidorki, następnie po jednej pieczarce. Potem cebulkę perłową i chorizo. Znowu nabijamy po pieczarce, następnie ser, sałatę i na koniec papryczki z serem. Wystające części patyczków odcinamy.

Zawijana szynka na każdą okazję


Szynkę smarujemy Sosem tatarskim classic, układamy Szparagi, ćwiartkę jajka ugotowanego na twardo i zawijamy. Na koniec kładziemy Oliwkę z pastą paprykową na każdym końcu zwiniętej szykni. Dekorujemy wg własnych upodobań. Podajemy ułożoną na okrągłym talerzu. Zawijana szynka jest świetnym uzupełnieniem na każdym przyjęciu. polecam!