Party Mix o smaku łagodnym

Party Mix o smaku łagodnym

Party Mix
o smaku łagodnym

Party Mix o smaku łagodnym

Już sama nazwa Party Mix jest zwiastunem dobrej i przede wszystkim smacznej zabawy. W skład tej delikatnej sałatki wchodzą starannie dobrane warzywa najwyższej jakości: srebrzysta cebulka, mini kukurydza, słodka marchewka, chrupiące ogóreczki konserwowe, kruchy kalafior oraz soczysta papryka czerwona. Smak tej niezwykle kolorowej kompozycji warzywnej podkreśla łagodna zalewa. Sałatka Party Mix zachwyca smakiem i kolorami.
 

Zastosowanie

Party Mix sałatka warzywna o smaku łagodnym to obowiązkowa pozycja w imprezowym menu. Przekąski warzywne, które kryją się w tym kolorowym słoiczku, możemy podawać na wiele sposobów. Wystarczy odkręcić wieczko i przełożyć Party Mix do miseczek - w ten prosty sposób mamy gotowe przystawki na imprezę, które można chrupać wraz z ulubionymi sosami. Amatorzy sałatek nie będą zawiedzeni, ponieważ Party Mix to idealny dodatek do wszelkiego rodzaju sałatek na bazie ryżu, makaronu, ale także doskonale smakuje w połączeniu z naszą ulubioną sałatą. Pamiętajmy o tym, że warzywa z Party Mix świetnie smakują razem w sałatkowych kompozycjach, ale także każde z nich możemy traktować jako osobną przekąskę.
Wypróbuj oryginalne przepisy na przekąski (przekąski
na ciepło, przekąski
na zimno) oraz przepisy na sałatki. Stwórz niezapomniane przystawki na imprezę z wykorzystaniem Party Mix OLE!
 


pojemność: 420ml, 800ml

tabela logistyczna »
Klub Konsumenta

Szybki przepis na pyszny obiad

Tortilla z warzywami


Cebulkę pokrojoną w kostkę podsmażamy , dodajemy mięso oraz przyprawy, pod koniec dodać odsączone warzywa . Dusić do momentu podgrzania warzyw . Na plackach tortilli rozprowadzić równomiernie sos czosnkowy, nałożyć farsz, zwinąć tworząc rożki. Całość dodatkowo podgrzać w opiekaczu lub mikrofalówce.

Chiński przysmak


Grzyby mun przygotować wg. przepisu na opakowaniu. Kapustę posiekać, piersi z kurczaka pokroić w paseczki, wszystkie produkty OLE! odcedzić. Na patelnię wok, nalać odrobinę oliwy z oliwek, rozgrzać, wrzucić piersi i podsmażyć, odsunąć na bok, wrzucić kapustę i grzyby mun, podsmażyć, odsunąć na bok, dodać pozostałe składniki, podsmażyć. Wszystko wymieszać i doprawić sosem sojowym oraz przyprawą chińską. Podawać z ryżem. Pychota!