Party Mix o smaku łagodnym

Party Mix o smaku łagodnym

Party Mix
o smaku łagodnym

Party Mix o smaku łagodnym

Już sama nazwa Party Mix jest zwiastunem dobrej i przede wszystkim smacznej zabawy. W skład tej delikatnej sałatki wchodzą starannie dobrane warzywa najwyższej jakości: srebrzysta cebulka, mini kukurydza, słodka marchewka, chrupiące ogóreczki konserwowe, kruchy kalafior oraz soczysta papryka czerwona. Smak tej niezwykle kolorowej kompozycji warzywnej podkreśla łagodna zalewa. Sałatka Party Mix zachwyca smakiem i kolorami.
 

Zastosowanie

Party Mix sałatka warzywna o smaku łagodnym to obowiązkowa pozycja w imprezowym menu. Przekąski warzywne, które kryją się w tym kolorowym słoiczku, możemy podawać na wiele sposobów. Wystarczy odkręcić wieczko i przełożyć Party Mix do miseczek - w ten prosty sposób mamy gotowe przystawki na imprezę, które można chrupać wraz z ulubionymi sosami. Amatorzy sałatek nie będą zawiedzeni, ponieważ Party Mix to idealny dodatek do wszelkiego rodzaju sałatek na bazie ryżu, makaronu, ale także doskonale smakuje w połączeniu z naszą ulubioną sałatą. Pamiętajmy o tym, że warzywa z Party Mix świetnie smakują razem w sałatkowych kompozycjach, ale także każde z nich możemy traktować jako osobną przekąskę.
Wypróbuj oryginalne przepisy na przekąski (przekąski
na ciepło, przekąski
na zimno) oraz przepisy na sałatki. Stwórz niezapomniane przystawki na imprezę z wykorzystaniem Party Mix OLE!
 


pojemność: 420ml, 800ml

tabela logistyczna »
Klub Konsumenta

Szybki przepis na pyszny obiad

Pikantne babeczki z pieczarkami


Piekarnik rozgrzać do temperatury 200 stopni. Szklanką bądź foremką wykroić z chleba okrągłe ciastka. Zanurzyć je w 50g roztopionego masła, włożyć do formy z wgłębieniem lub do osobnych foremek babeczek. Na wierzch położyć drugą, taką samą formę by babeczki za bardzo nie wyrosły. Można je też przykryć pergaminem i napełnić ryżem. Babeczki piec 10 minut, potem zdjąć wierzchnią, zabezpieczającą je formę bądź pergamin z ryżem. Piec jeszcze 10 minut, aż ciasto będzie miało złoto-brązowy kolor. Przygotować nadzienie. Na pozostałym maśle podsmażyć 50g Cebulki marynowanej, 2 ząbki Czosnku chilii w oleju i pokrojony na kawałki stek. Dodać pieczarki i smażyć je chwilę, a potem zmniększyć gaz i dusić na wolnym ogniu aż do wydzielenia się soku. Powoli mieszając dodać sos worcester, koncentrat pomidorowy, sól i pieprz do smaku. Wyjąć jednocześnie Czosnek chilli. Babeczki napełnić nadzieniem, przykryć ich wierzch śmietaną. Udekorować gałązkami natki i podawać.

Chiński przysmak


Grzyby mun przygotować wg. przepisu na opakowaniu. Kapustę posiekać, piersi z kurczaka pokroić w paseczki, wszystkie produkty OLE! odcedzić. Na patelnię wok, nalać odrobinę oliwy z oliwek, rozgrzać, wrzucić piersi i podsmażyć, odsunąć na bok, wrzucić kapustę i grzyby mun, podsmażyć, odsunąć na bok, dodać pozostałe składniki, podsmażyć. Wszystko wymieszać i doprawić sosem sojowym oraz przyprawą chińską. Podawać z ryżem. Pychota!