Kapary w oleju z pieprzem marynowanym

Kapary w oleju z pieprzem marynowanym

Kapary w oleju z pieprzem marynowanym

KAPARY+
JEDYNE TAKIE
pary smaków

 

Kapary w oleju z pieprzem marynowanym OLE!
Dla koneserów pikantnych dań doskonale sprawdzą się kapary w oleju z pieprzem marynowanym.
Kuleczki pieprzu przyjemnie chrupią przy rozgryzaniu i nadają kaparom ostrości. Kapary w oleju z pieprzem marynowanym dodają daniom pikanterii, olej natomiast idealnie nadaje się do marynowania i smażenia mięs, które wspaniale przesiąkają jego aromatem.

 

Kapary w oleju od OLE! to innowacja na polskim rynku – takiego połączenia jeszcze nie było.

JEDYNE TAK wyjątkowe pary powstały z połączenia wysokiej jakości kaparów zatopionych w aromatycznej olejowej zalewie, oraz nietuzinkowych dodatków. Olej nadaje produktowi subtelności, natomiast aromatyczne dodatki zaskoczą każdego smakosza niebanalnych przekąsek warzywnych.

Kapary w zalewie olejowej OLE! występują w czterech wariantach smakowych przygotowanych tak, aby pobudzić kubki smakowe oraz zadziwić entuzjastów nawet najbardziej wyszukanych smaków.
Kapary w oleju OLE! wspaniale komponują się jako dodatek do ryb, mięs, owoców morza, sałat, past czy pizzy. Zioła nasączone olejem mogą służyć jako oryginalny dressing do sałaty, a olej doskonale sprawdzi się do marynowania i smażenia mięs.

 

Zastosowanie

 

Na zimno:
- do sałatek
- nadziewania tartaletek
- dodatek do serów
- dodatek do wędlin
- dodatek do wędzonych ryb
- olej doskonały jako dressing do sałat

 

Na ciepło:
- do makaronu
- do mięs
- do ryb
- do wypieków
- do pizzy
- olej doskonały do smażenia i marynowania
 


pojemność: 212ml

tabela logistyczna »
Klub Konsumenta

Szybki przepis na pyszny obiad

Kolorowa sałatka wielkanocna


Seler, kukurydzę i groszek odsącz z zalewy. Szynkę oraz paprykę pokrój w kostkę. Całość wymieszaj z dodatkiem majonezu i chrzanu oraz dopraw solą i pieprzem. Do dekoracji użyj świeżej zielonej pietruszki.