Cebulka marynowana złota

Cebulka marynowana złota

Cebulka
marynowana złota

Cebulka marynowana złota


Cebulka marynowana złota OLE! to doskonała przekąska warzywna i dodatek do wielu dań. Jest chrupiąca, a dzięki delikatnej marynacie jej smak jest niezwykle łagodny. Odpowiednio dobrana kompozycja przypraw, w której wyraźnie czuć nutę gorczycy sprawia, że cebulka nie tylko kusi pięknym złocistym kolorem, ale także oryginalnym smakiem.

Zastosowanie

Nasze ulubione przepisy na sałatki, kolorowe koreczki, czy przystawki na imprezę powinny być wzbogacone o przekąski warzywne w postaci tych smacznych, złotych cebulek. Z tym złocistym przysmakiem stwórzmy prawdziwie słoneczne menu o każdej porze roku. Cebulki świetnie będą się komponować w sałatce z jajkiem oraz jako składnik fantazyjnych serowych koreczków. Dodatek złotej cebulki do talerza z przekąskami sprawi, że będzie on prezentował się niezwykle apetycznie. Cebulki złote zachęcać do schrupania w miseczce, jako gotowe przekąski.
Wypróbuj oryginalne przepisy na przekąski (przekąski
na ciepło, przekąski
na zimno) oraz przepisy na sałatki. Stwórz niezapomniane przystawki na imprezę z wykorzystaniem cebulki marynowanej złotej OLE!
 


pojemność: 305ml, 800ml

tabela logistyczna »
Klub Konsumenta

Szybki przepis na pyszny obiad

Sałatka z tuńczyka z cebulką marynowaną Ole.


Wszystkie puszki odcedzić z wody i wsypać kolejno do miski(Tuńczyk najlepiej smakuje w większych kawałkach). Cebulę pokroić w dość małą kostkę, cebulkę marynowaną odcedzić i też wrzucić do miski. Wszystko razem wymieszać delikatnie z majonezem. Nie trzeba ale jak ktoś lubi to może doprawić sobie solą a już napewno należy doprawić pieprzeM,chili. Można też dodać świeżego pomidora obranego ze skórki lub paprykę konserwową. Po wykonaniu najlepiej włożyć do lodówki.

Sałatka jajeczno-jarzynowa


Jajka gotujemy na twardo i wystudzone kroimy w ósemki. Oczyszczoną czerwoną paprykę i żółty ser kroimy w kostkę i przekładamy do miski. Dodajemy Pieczarki OLE!, kilka małych kolb Kukurydzy OLE! oraz Party Mix o smaku łagodnym. Wszystko razem delikatnie mieszamy. Sos: mieszamy jogurt z majonezem i musztardą. Doprawiamy solą i pieprzem wg uznania. Tak przygotowanym sosem polewamy sałatkę. Na wierzch posypujemy nacią pietruszki.