Cebulka marynowana złota

Cebulka marynowana złota

Cebulka
marynowana złota

Cebulka marynowana złota


Cebulka marynowana złota OLE! to doskonała przekąska warzywna i dodatek do wielu dań. Jest chrupiąca, a dzięki delikatnej marynacie jej smak jest niezwykle łagodny. Odpowiednio dobrana kompozycja przypraw, w której wyraźnie czuć nutę gorczycy sprawia, że cebulka nie tylko kusi pięknym złocistym kolorem, ale także oryginalnym smakiem.

Zastosowanie

Nasze ulubione przepisy na sałatki, kolorowe koreczki, czy przystawki na imprezę powinny być wzbogacone o przekąski warzywne w postaci tych smacznych, złotych cebulek. Z tym złocistym przysmakiem stwórzmy prawdziwie słoneczne menu o każdej porze roku. Cebulki świetnie będą się komponować w sałatce z jajkiem oraz jako składnik fantazyjnych serowych koreczków. Dodatek złotej cebulki do talerza z przekąskami sprawi, że będzie on prezentował się niezwykle apetycznie. Cebulki złote zachęcać do schrupania w miseczce, jako gotowe przekąski.
Wypróbuj oryginalne przepisy na przekąski (przekąski
na ciepło, przekąski
na zimno) oraz przepisy na sałatki. Stwórz niezapomniane przystawki na imprezę z wykorzystaniem cebulki marynowanej złotej OLE!
 


pojemność: 305ml, 800ml

tabela logistyczna »
Klub Konsumenta

Szybki przepis na pyszny obiad

Pikantna sałatka z ziemniaków


Ziemniaki myjemy, zalewamy osolonym wrzątkiem, gotujemy 30 minut w mundurkach, odcedzamy, studzimy, obieramy ze skórki i kroimy w dużą kostkę. Korniszony kroimy na plasterki, małe rzodkiewki przekrajamy na pół, a duże na ćwiartki. Oliwki drylowane zielone całe marki OLE! kroimy w kostkę. Czosnek obieramy i miażdżymy. Majonez doprawiamy sokiem z cytryny, solą, pieprzem, mieszmy z czosnkiem, oliwkami oraz pozostałymi składnikami sałatki i podajemy. Do sałatki możemy dodać 1 łyżkę Kaparów, kilka pokrojonych filetów anchois oraz 100g marynowanych karczochów.

Chiński przysmak


Grzyby mun przygotować wg. przepisu na opakowaniu. Kapustę posiekać, piersi z kurczaka pokroić w paseczki, wszystkie produkty OLE! odcedzić. Na patelnię wok, nalać odrobinę oliwy z oliwek, rozgrzać, wrzucić piersi i podsmażyć, odsunąć na bok, wrzucić kapustę i grzyby mun, podsmażyć, odsunąć na bok, dodać pozostałe składniki, podsmażyć. Wszystko wymieszać i doprawić sosem sojowym oraz przyprawą chińską. Podawać z ryżem. Pychota!