Cebulka marynowana złota

Cebulka marynowana złota

Cebulka
marynowana złota

Cebulka marynowana złota


Cebulka marynowana złota OLE! to doskonała przekąska warzywna i dodatek do wielu dań. Jest chrupiąca, a dzięki delikatnej marynacie jej smak jest niezwykle łagodny. Odpowiednio dobrana kompozycja przypraw, w której wyraźnie czuć nutę gorczycy sprawia, że cebulka nie tylko kusi pięknym złocistym kolorem, ale także oryginalnym smakiem.

Zastosowanie

Nasze ulubione przepisy na sałatki, kolorowe koreczki, czy przystawki na imprezę powinny być wzbogacone o przekąski warzywne w postaci tych smacznych, złotych cebulek. Z tym złocistym przysmakiem stwórzmy prawdziwie słoneczne menu o każdej porze roku. Cebulki świetnie będą się komponować w sałatce z jajkiem oraz jako składnik fantazyjnych serowych koreczków. Dodatek złotej cebulki do talerza z przekąskami sprawi, że będzie on prezentował się niezwykle apetycznie. Cebulki złote zachęcać do schrupania w miseczce, jako gotowe przekąski.
Wypróbuj oryginalne przepisy na przekąski (przekąski
na ciepło, przekąski
na zimno) oraz przepisy na sałatki. Stwórz niezapomniane przystawki na imprezę z wykorzystaniem cebulki marynowanej złotej OLE!
 


pojemność: 305ml, 800ml

tabela logistyczna »
Klub Konsumenta

Szybki przepis na pyszny obiad

Sałatka na 102


Ryż gotować przez 20 minut w dużej ilości osolonej wody. Odcedzić. Pieczarki pokroić w kosteczkę, ogórek obrać, umyć, pokroić w plasterki. Cebulę pokroić w kostkę, szynkę w paseczki. Kapary posiekać. Składniki połączyć dodać ugotowany ryż, posolić i popieprzyć. Z oliwy, octu winnego i cukru zrobić sos. Polać ryż z warzywami, delikatnie wymieszać. Posypać posiekanymi ziołami.

Koreczki


Żółty ser i szynkę kroimy w kostkę 1x1 cm. Na wykałaczki wkładamy kolejno Cebulkę marynowaną złotą OLE!, szynkę, oliwkę oraz na koniec ser.