Cebulka marynowana srebrna

Cebulka marynowana srebrna

Cebulka
marynowana srebrna

Cebulka marynowana srebrna

Cebulka marynowana srebrna OLE! to doskonała przekąska warzywna i dodatek do wielu dań. Jest chrupiąca, a dzięki delikatnej marynacie jej smak jest niezwykle łagodny. Odpowiednia dobrana kompozycja przypraw, w której wyraźnie czuć nutę gorczycy sprawia, że srebrzysta cebulka nie tylko kusi wyglądem, ale także smakiem.
 

Zastosowanie:

Nasze ulubione przepisy na sałatki, kolorowe koreczki, czy przystawki na imprezę powinny być wzbogacone o przekąski warzywne w postaci tych smacznych, srebrnych cebulek. Dzięki wyjątkowemu smakowi sprawią, że nasze dania nabiorą wyrazu i będą świetnie się prezentować na stole. Cebulka srebrna doskonale podkreśli smak nasze ulubionej sałatki śledziowej. Nie powinno jej też zabraknąć na talerzu z zakąskami. Cebulki dobrze będą się też prezentować w miseczce jako gotowe przekąski czekające na schrupanie.

Wypróbuj oryginalne przepisy na przekąski (przekąski
na ciepło, przekąski
na zimno) oraz przepisy na sałatki. Stwórz niezapomniane przystawki na imprezę z wykorzystaniem Cebulki marynowanej srebrnej OLE!
 

 


pojemność: 305ml, 800ml

tabela logistyczna »
Klub Konsumenta

Szybki przepis na pyszny obiad

Muszle conchiglie nadziewane szpinakiem z fetą


Gotujemy makaron - muszle wg przepisu na opakowaniu (mają być ugotowane aldente). Mrożony szpinak dusimy na patelni, aż do całkowitego odparowania płynu (ok 10 minut)i odstawiamy do przestudzenia, jednocześnie na drugiej patelni przesmażamy ok 1 minuty Czosnek włoski w oleju marki OLE! - na oleju ze słoiczka. Następnie dodajemy przecier pomidorowy, pół szklanki wody i dusimy ok minuty. Na koniec dodajemy pokrojoną drobno Cebulkę marynowaną złotą marki OLE! i przyprawiamy do smaku odrobiną soli i pieprzu, oraz ziołami wg uznania. Przestudzony szpinak mieszamy z fetą - powstanie pyszna kremowa masa, nadziewamy nią muszle. Dno naczynia żaroodpornego zalewamy połową sosu pomidorowego, na nim układamy faszerowane muszle i zalewamy je resztą sosu. Teraz wystarczy tylko posypać danie serem żółtym i zapiec 15 min. w nagrzanym piekarniku. Pychotka!!! Gwarantuję, że wszyscy będą się zajadać!!!

Pasta kanapkowa ze srebrną cebulką :-)


Makrelą obieramy dodajemy ugotowane i pokrojone w kosteczkę jajka,ogórek kiszony w kosteczkę,cebulka również,groszek i pocięty szczypiorek,wszystko doprawiamy dodajemy majonez i mieszamy ,najlepsza pasta na świeżych bułeczkach :-)