Tatar z łososia

Nazwa przepisu

Tatar z łososia

Okoliczność przepisu

  • » Przyjęcie rodzinne
  • » Romantyczna kolacja
  • » Spotkanie z przyjaciółmi

Produkty OLE! w przepisie:

Pozostałe składniki przepisu

  • » surowy łosoś
  • » cebula
  • » oliwa z oliwek
  • » sól
  • » pieprz
  • » trochę koniaku

Sposób przygotowania

Surowego łososia bardzo dokładnie siekamy. Oczyszczoną cebulę, Kapary i Oliwki OLE! również siekamy dość drobno. Wszystko razem mieszamy i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Na koniec dodajemy odrobinę koniaku, który nada smak i charakter potrawie.

Porcja dla (ilość osób): 4
Czas przygotowania: 30 minut

Autor przepisu:

Anuleczka
Data dodania: 2007-10-26 00:00:00

drukuj Wersja do druku