Sałatka z kapustą i czosnkiem

Nazwa przepisu

Sałatka z kapustą i czosnkiem

Okoliczność przepisu

  • » Przyjęcie rodzinne

Produkty OLE! w przepisie:

Pozostałe składniki przepisu

  • » 250 g kapusty
  • » 1 duży pomidor
  • » por (biała część)
  • » oliwa
  • » ziarna słonecznika
  • » nać pietruszki
  • » sól
  • » pieprz
  • » czosnek biały konserwowy OLE!

Sposób przygotowania

Poszatkowaną kapustę podsmażyć na oliwie z Czosnkiem białym konserwowym OLE!. Doprawić solą, piepszem i nacią pietruszki (można użyć dowolnego zestawu ziół). Gdy kapusta przestygnie, dodać pomidora i pora pokrojonego w małą kostkę. Na koniec wrzucić garść ziaren słonecznika i wymieszać. Smacznego!

Porcja dla (ilość osób): 4
Czas przygotowania: 15 minut

Autor przepisu:

Anuleczka
Data dodania: 2007-11-08 00:00:00

drukuj Wersja do druku