Nadziewane pieczarki

Nazwa przepisu

Nadziewane pieczarki

Okoliczność przepisu

  • » Przyjęcie rodzinne
  • » Przyjęcie dla dzieci
  • » Przyjęcie ogrodowe
  • » Spotkanie z przyjaciółmi

Produkty OLE! w przepisie:

Pozostałe składniki przepisu

  • » Lazur ok 100 g
  • » Oliwka czarna krojona ok 50 g
  • » Oliwka zielona krojona ok 50 g
  • » Pieczarki świeże
  • » Bazylia świeża

Sposób przygotowania

Pieczarki myjemy, wyłupujemy nogę, do środka wkładamy pokruszony ser lazur, dokładamy oliwki. Zapiekamy w piekarniku ok 150°C ok 10 minut, całość po wyjęciu z piekarnika dekorujemy bazylią.

Porcja dla (ilość osób): 2
Czas przygotowania: 30 minut

Autor przepisu:

Kucharz OLE!
Data dodania: 2013-10-09 22:33:00

drukuj Wersja do druku