Koreczki z cebulką marynowaną OLE!

Nazwa przepisu

Koreczki z cebulką marynowaną OLE!

Okoliczność przepisu

  • » Przyjęcie rodzinne
  • » Romantyczna kolacja
  • » Spotkanie z przyjaciółmi
  • » Babski wieczór

Produkty OLE! w przepisie:

Pozostałe składniki przepisu

  • » 20 dag ugotowanej piersi z indyka
  • » winogrona
  • » 10 dag żółtego sera
  • » sałata
  • » 1 czerwona papryka
  • » 4 korniszony
  • » 1 słoiczek cebulki marynowanej złotej lub srebrnej OLE!

Sposób przygotowania

Ugotowane piersi z indyka i żółty ser pokrój w kostkę, paprykę na kwadraty. Na długie szpadki nadziewaj kolejno: kostki sera, paprykę, kostki indyka, złotą lub srebrną cebulkę, winogrona. Szpadki wbij w bochenek chleba lub w połówkę arbuza, całość ułóż na liściach sałaty.

Porcja dla (ilość osób):
Czas przygotowania:

Autor przepisu:

OLE!
Data dodania: 2007-03-21 00:00:00

drukuj Wersja do druku