Gulasz z pieczarkami Ole !

Nazwa przepisu

Gulasz z pieczarkami Ole !

Okoliczność przepisu

  • » Przyjęcie rodzinne
  • » Spotkanie z przyjaciółmi
  • » Babski wieczór

Produkty OLE! w przepisie:

Pozostałe składniki przepisu

  • » 1 kg karczku
  • » 0,5 kg parówek gróbych
  • » 0,5 kg pomidory
  • » 3 srednie cebule
  • » 2 papryki czerwone
  • » puszka czerwonej fasoli
  • » słoiczek keczupu pikantnego
  • » przyprawa do gulaszu

Sposób przygotowania

Mieso i cebule kroimy w kostkę - następnie w garnku dusimy. Następnie kroimy paprykę i po 30 min dodajemy do garnka. Następnie 15 min przed koncem duszenia dodajemy pokrojone pomidory bez skóry i paprykę w kostkę oraz pieczarki Ole. Gdy mięso jest już miekkie dodajemy fasolę, keczup i przyprawy.

Porcja dla (ilość osób): więcej osób
Czas przygotowania: ponad godzinę

Autor przepisu:

dejzi
Data dodania: 2012-02-12 22:43:59

drukuj Wersja do druku