EURO przekąska

Nazwa przepisu

EURO przekąska

Okoliczność przepisu

  • » Mecz

Produkty OLE! w przepisie:

Pozostałe składniki przepisu

  • » 500 g polędwica wieprzowa
  • » 100 g boczek surowy bez kości,
  • » 1 łyżka kapar
  • » jajko
  • » sól
  • » pieprz
  • » czosnek kilka ząbków

Sposób przygotowania

Mięsko mielimy razem z surowym boczkiem , doprawiamy , dajemy całe jajko , pokrojone kapary i wyrabiamy na gładką masę , następnie bierzemy pieczarki i chowamy je w mięsie , ja użyłam pieczarek z pastą , piekłam je w piekarniku ok 20 min :)Nabijamy na wykałaczki i mamy świetną przekąskę na zimno i na ciepło :)

Porcja dla (ilość osób): 3
Czas przygotowania: 30 minut

Autor przepisu:

anula81
Data dodania: 2012-06-13 14:41:00

drukuj Wersja do druku